CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Una associació al servei de Cambrils

Els nostres orígens

La Unió de Botiguers de Cambrils és l’associació de comerciants de Cambrils fundada l’any 1978 i responsable del Pla de Dinamització Comercial “Cambrils Obert”, que es va iniciar el 1999 en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils i la Cambra de Comerç de Reus.

Les nostres activitats

Junts som millors

El nostre objectiu és aconseguir la millora i competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercials del territori, i per això organitzem activitats per a promocionar l’activitat comercial, representem als nostres associats davant d’altres entitats, intermediem en la consecució de nous convenis per als nostres associats, facilitem informació i organitzem cursos i formacions.

Els nostres socis

Professionals del comerç i serveis

La Unió de Botiguers ha crescut i s'ha anat adaptant als nous perfils professionals. Des del comerç al detall fins a serveis professionals, donant cobertura a tot tipus d'empresaris amb activitat al nostre municipi. Empreses d'alimentació, restauració, hoteleria, lleure, moda, complements.

Publicacions recents​

Activitats associació

Campanya de Cursos

Si tens un petit comerç, una petita empresa, ets autònom o tens un establiment de restauració a Cambrils. Nosaltres estem al teu costat. Junts som

LLEGIR MÉS »
Activitats associació

Infiltrados en la Fira

El último fin de semana de agosto nos infiltramos en la Fira de Rebaixes organizada por la Unió de Botiguers de Cambrils. En ocasiones, no

LLEGIR MÉS »