CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Una associació al servei de Cambrils

Els nostres orígens

La Unió de Botiguers de Cambrils és l’associació de comerciants de Cambrils fundada l’any 1978 i responsable del Pla de Dinamització Comercial “Cambrils Obert”, que es va iniciar el 1999 en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils i la Cambra de Comerç de Reus.

Les nostres activitats

Junts som millors

El nostre objectiu és aconseguir la millora i competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercials del territori, i per això organitzem activitats per a promocionar l’activitat comercial, representem als nostres associats davant d’altres entitats, intermediem en la consecució de nous convenis per als nostres associats, facilitem informació i organitzem cursos i formacions.

Els nostres socis

Professionals del comerç i serveis

La Unió de Botiguers ha crescut i s'ha anat adaptant als nous perfils professionals. Des del comerç al detall fins a serveis professionals, donant cobertura a tot tipus d'empresaris amb activitat al nostre municipi. Empreses d'alimentació, restauració, hoteleria, lleure, moda, complements.

Publicacions recents​

Activitats associació

Cap nen sense joguina

La Unió de Botiguers de Cambrils engega la campanya “Cap nen sense joguina” en benefici de Càritas. Els comerços associats a l’entitat podran col·laborar en

LLEGIR MÉS »