QUIN CACAU!

QUIN CACAU!

Empresa familiar amb dos segles d’història, dedicada a l’elaboració artesanal de pa i una diversitat de productes derivats de la farina.
En les nostres botigues repartides per Cambrils, oferim una exquisida selecció de pans, pastes i dolços que fusionen tècniques tradicionals amb innovació i creativitat. També hem donat vida a «by Forn Sant Salvador, Quin Cacau!», una marca especialitzada en xocolata i productes derivats que compta amb dues botigues (una a Cambrils i una a Reus).


Els nostres serveis inclouen també un destacat servei de càtering, ideal per a esdeveniments, reunions o qualsevol ocasió que requereixi un toc especial i deliciós. A més, ens especialitzem en la creació de pastissos personalitzats per a celebracions, assegurant-nos que cada esdeveniment sigui inoblidable.

Verge del Camí, 2

43850 Cambrils

Tarragona

977369598

Web

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad