Farmàcia F. Barcelona

Farmàcia F. Barcelona

La Farmàcia Barcelona va ser fundada pel farmacèutic Josep Martí i Pujals i esdevenia la primera farmàcia de Cambrils, i que anys més tard passaria a ser regentada i dirigida pel seu actual propietari, el Sr. Frederic Barcelona, i que dóna l’actual nom a la farmàcia.

Al llarg dels anys hem anat ampliant les nostres competències i serveis. La nostra farmàcia destaca per l’atenció personalitzada a tots els nostres clients. I compta actualment amb una plantilla de 10 professionals.

A més, comptem amb els serveis de seguiment i consell nutricional a càrrec de la farmacèutica i nutricionista Alba Mallafrè, i disposem també del centre d’estètica Ada Estetic, amb tractaments de bellesa revolucionaris i a la última.

A la Farmàcia Barcelona Online hi trobaràs una gran selecció de productes de farmàcia i parafarmàcia per a comprar de forma ràpida i segura. Cremes de dia i de nit, tractaments capil·lars, salut íntima, nutrició i dietètica, protecció solar, fitoteràpia, activitat física i esport, veterinària, analgèsics, laxants, insomni, refredats, al·lèrgies, higiene ocular i zona outlet amb grans descomptes i preus increïbles.

Avinguda Independència, 1
43850 Cambrils
Tarragona

977360466

Web

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad