Publicitat en les valles de la pista de patinatge

Facebook Gmail Twitter Like Benvolguts socis La Unió de Botiguers de Cambrils i Cambrils Obert, instal·larem de nou la Pista de Patinatge per les properes festes de Nadal , intentant així aconseguir un degoteig de públic i visitants a la nostra població i principalment als nostres comerços i restaurants associats, esperant tenir una excel·lent acceptació. […]

Benvolguts socis

La Unió de Botiguers de Cambrils i Cambrils Obert, instal·larem de nou la Pista de Patinatge per les properes festes de Nadal

, intentant així aconseguir un degoteig de públic i visitants a la nostra població i principalment als nostres comerços i restaurants associats, esperant tenir una excel·lent acceptació.

“Comptant sempre amb el recolzament de l’Ajuntament de Cambrils”, els  volem presentar una proposta de publicitat que sabem que serà molt efectiva degut a la gran quantitat de patinadors i visitants que esperem rebre, així com per la situació de l’emplaçament que aquest any serà a la plaça del Pòsit.

Aquesta activitat es promocionarà a tots els mitjans de comunicació possible: facebook, web i demès medis. Molts d’ells també hi seran presents el dia de la inauguració, dissabte dia 2 de desembre, on hi assistiran l’Alcaldessa, regidors i membres de la UBC.

Aquesta pista ecològica compta amb unes tanques perimetrals que la encerclen on s’hi pot inserta publicitat per les dues cares. Degut a la gran afluència de patinadors que esperem ens visiti, la publicitat que s’exposi serà molt efectiva i és per això que us animem a col·laborar-hi.

La pista estarà muntada i en funcionament des del 2 de desembre al 7 de gener de 2018.

Les mides dels vinils són de 1.800 x 1.000 les exteriors i 1.800 x 920 per les interiors. Els preus de la publicitat de cada tanca són de 170€ els interiors i de 130€ els exteriors, pels socis i de 200€ els interiors i de 150€ els exteriors, pels no socis. També hi ha els packs de interior i exterior a 250€ els socis i de 300€ els no socis.

Tots aquells de vosaltres que tingueu interès en exposar la vostra publicitat, podeu adreçar-vos al nostre telèfon de contacte: 977 79 16 88

Aprofitem l’ocasió per saludar-vos molt cordialment.

PRESIDENT

Cambrils,  17 de novembre  de 2017.

 

 

Apreciados socios,
La Unión de Comerciantes de Cambrils y Cambrils Obert, instalaremos de nuevo la Pista de Patinaje para las próximas fiestas de Navidad, intentando así conseguir un goteo de público y visitantes a nuestra población y principalmente a nuestros comercios y restaurantes asociados, esperando tener una excelente aceptación.

“Contando siempre con el apoyo del Ayuntamiento de Cambrils”, los queremos pre

sentar una propuesta de publicidad que sabemos que será muy efectiva debido a la gran cantidad de patinadores y visitantes que esperamos recibir, así como por la situación del emplazamiento que este año será en la plaza del Pósito.

Esta actividad se promocionará en todos los medios de comunicación posible: facebook, web y demás medios. Muchos de ellos también estarán presentes el día de la inauguración, el sábado día 2 de diciembre, donde asistirán la Alcaldesa, concejales y miembros de la UBC.

Esta pista ecológica cuenta con unas vallas perimetrales que la rodean donde se puede insertar publicidad por las dos caras. Debido a la gran afluencia de patinadores que esperamos nos visite, la publicidad que exponga será muy efectiva y es por eso que os animamos a colaborar.

La pista estará montada y en funcionamiento desde el 2 de diciembre al 7 de enero de 2018.

Las medidas de los vinilos son de 1.800 x 1.000 las exteriores y 1.800 x 920 para las interiores. Los precios de la publicidad de cada valla son de 170 € los interiores y de 130 € los exteriores, los socios y de 200 € los interiores y de 150 € los exteriores, los no socios. También están los packs de interior y exterior a 250 € los socios y de 300 € los no socios.

Todos aquellos que tengan interés en exponer su publicidad, puede dirigirse a nuestro teléfono de contacto: 977 79 16 88

Aprovechamos la ocasión para saludarle muy cordialmente.

PRESIDENTE

Cambrils, 17 de noviembre de 2017.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad