Primera Mostra de Salut, estètica y bellesa

Facebook Gmail Twitter Like El Diumenge 10 d’Octubre es va celebrar a Cambrils, la primera edició de la Mostra de Salut, Bellesa i Estètica, organitzada per la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils. La plaça Mossèn Batalla, va ser l’escenari on els establiments del sector, van instal·lar les seves carpes informatives. […]

El Diumenge 10 d’Octubre es va celebrar a Cambrils, la primera edició de la Mostra de Salut, Bellesa i Estètica, organitzada per la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

La plaça Mossèn Batalla, va ser l’escenari on els establiments del sector, van instal·lar les seves carpes informatives. El centre Mèdic Pasquali&Associados, la Clínica Estètica Regeneric, Nutricionista Pereira, els centres d’estètica Martha de Armas i Sapphira Privé, y la cosmética natural de la ma de Kalmabio.

Els participants van incidir en lo necessari que es aquest tipus de mostra per als seus negocis. Que coincidís amb la celebració de la Fira del Vi, i a mes en un pont festiu, va augmentar l’afluència d’assistents. Varem poder veure molta gent rebent informació, participant a les demostracions estètiques i adquirint productes naturals de manera presencial.

Segons les paraules de Silvia Coll, com a dinamitzadora comercial de la UBC, el resultat va estar força satisfactori i s’espera una segona edició de la Mostra comptant amb mes participants.

Mentre tant, no oblidem que ens tenim que cuidar tot l’any i per sort, tenim a grans professionals molt a prop nostre

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad