Mostra de Salut, Estética i Bellessa

Facebook Gmail Twitter Like La Unió de Botiguers de Cambrils, organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, la Primera Mostra de Salut i Bellesa. Amb l’arribada de la Tardor i després del període vacacional, arriba també el moment de comprovar el nostre estat de salut i preparar el cos per a la nova etapa. […]

La Unió de Botiguers de Cambrils, organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, la Primera Mostra de Salut i Bellesa.

Amb l’arribada de la Tardor i després del període vacacional, arriba també el moment de comprovar el nostre estat de salut i preparar el cos per a la nova etapa.

Els professionals associats a la mostra, podran explicar-vos com fer-ho en l’espai que s’habilitarà a la Plaça Mossèn Batalla.

No dubtis en apropar-te i gaudir al mateix temps del comerç local.

La Unión de Botiguers de Cambrils, organiza, con la colaboración del Ayuntamiento de Cambrils, la Primera Muestra de Salud y Belleza.

 

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad