CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Història de l’associació

La Unió de Botiguers de Cambrils es va fundar l’any 1978 per tal que els comerciants amb establiments ubicats a la ciutatde Cambrils s’hi poguessin integrar de manera voluntària per a poder potenciar i promocionar el comerç de manera conjunta.

L’any 1997, el Departament d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya va posar en marxa els Plans de Dinamització per a fer front a les noves amenaces de la globalització econòmica, la implementació de les grans superfícies, noves formes de distribució i canvis en els hàbits i comportaments dels consumidors, entre d’altres.

Va ser quan la Unió de Botiguers de Cambrils va creure convenient emprendre un Pla de Dinamització comercial per al municipi, i ja l’any 1999 va començar tota una sèrie d’accions per a dur-la a terme.

L’any 2001 es va aprovar el Pla de Dinamització a Cambrils, “Cambrils Obert”, impulsat per la Unió de Botiguers en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils i la Cambra de Comerç de Reus.

L’objectiu de Cambrils obert és aconseguir la millora i competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercials des d’una perspectiva territorial. En poques paraules, el que es pretenia aconseguir és esdevenir un bon conjunt comercial a cel obert.

Des de llavors, Cambrils Obert ha potenciat les iniciatives de la Unió de Botiguers de Cambrils, amb la finalitat de promoure un increment de l’activitat comercial a Cambrils.

Associa't a la Unió de Botiguers de Cambrils

Si tu també ets un establiment o professional amb seu a Cambrils, et pots donar d'alta com soci. Sortiràs en aquesta web i resta de canals de l'associació, et beneficiaràs de tot el suport de l'entitat, la participació en activitats exclusives per a socis, accions de formació, informació i assessorament sobre temes comuns que ens afecten a tots els establiments.