La Unió de Botiguers celebra el resultat de La Fira de Rebaixes.

La fira Rebaixes, que va comptar amb la participació de 23 establiments i estrictes mesures de seguretat, tanca amb èxit de vendes.

La fira Rebaixes, que va comptar amb la participació de 23 establiments i estrictes mesures de seguretat, tanca amb èxit de vendes.

El passat cap de setmana, l’últim d’agost, es va dur a terme a Cambrils, una nova edició de la Fira de Rebaixes organitzada per la Unió de Botiguers.
Va estar ubicada ambdós costats del Moll de Reg per a poder garantir les mesures de seguretat exigides per la situació actual de pandèmia Covid-19 amb tot el referent a la distancia de seguretat, també es va contractar, per part de la UBC, un servei de control d’accés que va delimitar el recorregut.
Els visitants van poder accedir sense aglomeracions a 40 parades on estaven representats 23 establiments associats.
Dos dies d’una climatologia ennuvolada que va animar als assistents, no nomes amb les últimes compres de temporada, si no també a gaudir de la Hosteleria i altres negocis locals, envoltats d’un entorn festiu i segur.
La satisfacció dels establiments col·laboradors, es reflectia a les bosses plenes dels productes rebaixats, que passejaven cap al control de sortida i per tot el passeig Marítim. Veïns de Cambrils, dels voltants, madrilenys, aragonesos, francesos, alemanys, i un ampli ventall de nacionalitats i accents, van convertir la edició d’agost de la Fira de Rebaixes en un èxit, tant per als organitzadors i participants, com per a la resta de comerços que van aprofitar la dinamització generada per l’esdeveniment.
Dos dies, dissabte i diumenge. Hores de feina, d’organització, d’il·lusió, recompensades per la resposta d’un públic al que, de nou, agraïm la seva presencia, la seva fidelitat i sobre tot, l’impuls econòmic, tant necessari en aquests moments.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad