Informació obres Rambla Jaume I

El passat dijous dia 9 de juny vàrem assistir, com ve sent habitual, a la reunió mensual que ofereix l’Ajuntament de cambrils en vers a la evolució de les obres de la RAMBLA JAUME I.

El passat dijous dia 9 de juny vàrem assistir, com ve sent habitual,  a la reunió mensual que ofereix l’Ajuntament de cambrils en vers a la evolució de les obres de la RAMBLA JAUME I.

Des de UNIÓ DE BOTIGUERS CAMBRILS, donem veu a les vostres consultes i us transmetem de primera ma el resum de la reunió.

El regidor d’urbanisme Enric Daza,  va explicar que en aquets moment, la evolució de les obres evolucionen segons el previst i si no hi ha cap incidència, es compta en poder obrir al públic el tram entre C/Drassanes i rotonda del Club Nàutic a finals de Juny, per conseqüència quedaran també alliberats els transversals del mateix tram.

Segons indiquen els responsables de l’obra, tot apunta que es podria  concloure dins de termini les obres si no esdevé cap imprevist, actualment s’han enllestit les connexions fecals i ara s’estan acabant les pluvials.

El Sr Daza, en resposta a una de les preguntes que se li van fer sobre l’aparcament en el tram que s’obrirà, indica que s’espera poder mantenir aproximadament el mateix número de places.

S’espera que aquest tram donarà un petit respir a l’afluència de transit que queda embossada a l’entrada del carrer Drassanes.

Ha apuntat també que les voreres no es tocaran fins després de l’agost per a no ocasionar mes molèsties  al comerç en plena temporada.

Des de UNIÓ DE BOTIGUERS CAMBRILS, animem als nostres associats a compartir  amb nosaltres els dubtes que us puguin sorgir per a que els transmetem en les properes reunions previstes.

Podeu enviar les vostres consultes al nostre correu ubc@ubcambrils.com

Agraïm la vostra participació i  col·laboració.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad