Infiltrats a la Fira

L’últim cap de setmana d’agost, ens varem infiltrar a la Fira Rebaixes organitzada per la Unió de Botiguers de Cambrils.

L’últim cap de setmana d’agost, ens varem infiltrar a la Fira Rebaixes organitzada per la Unió de Botiguers de Cambrils.

A voltes, no ens adonem del treball que suposa l’organització, ni de la importància d’una fira d’aquest tipus, però avui us ho expliquem. Avui reivindiquem la important repercussió econòmica i social que suposa i no només a nivell local.

El bon resultat d’aquest esdeveniment, no es quantifica només per les vendes dels expositors participants, que van ser excel·lents, segons ells ens indiquen, si no per un impacte econòmic global.

Des de el cost econòmic del esdeveniment, per si mateix, la inversió dels expositors , proveïdors, al realitzat per visitants locals, a la despesa turística i la ressonància en l’economia de la ciutat.

La Fira de Rebaixes, va ser un gran esdeveniment publicitari amb el que es va aconseguir aplegar a visitats que van dinamitzar el comerç en general. Una única activitat que va afavorir directa i indirectament a tots els sectors econòmics i socials de Cambrils. Es aquí on podem veure el bon resultat, i principalment, en aquest tipus d’esdeveniments es on cal centrar els esforços comuns, tots els empresaris, per que al cap i a la fi, tots en beneficiem d’ells.

Agraïm al Ajuntament de Cambrils i al Ports de la Generalitat, la seva col·laboració, als expositors el seu esforç, als visitants el seu suport i sobre tot, a la Unió de Botiguers de Cambrils, el seu compromís constant per a fomentar el comerç local a un nivell global.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad