Fira Rebaixes Cambrils

Dissabte 27 i diumenge 28 d’agost, el port de Cambrils va tornar a acollir com cada any, la Fira Rebaixes que va tenir una gran afluència.

Dissabte 27 i diumenge 28 d’agost, el port de Cambrils va tornar a acollir com cada any, la Fira Rebaixes que va tenir una gran afluència. Amb 43 parades de 29 comerços associats a la Unió de Botiguers de Cambrils,  la Fira Rebaixes del últim cap de setmana d’agost,  s’ha convertit  en una data que molts tenen senyalada als seus calendaris per a aprofitar la última remesa de rebaixes abans d’entrar a la nova temporada de tardor.

Des de la Unió de Botiguers de Cambrils agraïm a tots els comerços participants la seva col·laboració i els esforços malgrat la calor i les altes temperatures.

Agraïm també a totes les persones que, un any mes, ens ha volgut tornar a visitar per a comprar als comerços locals i aprofitar aquestes rebaixes. En especial posem l’accent en aquest agraïment a les persones que han volgut també col·laborar en la donació #pelsvalents a la parada Angelets.

Us esperem a tots ven aviat amb mes novetats.

 

30 d’Agost de 2022

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad