Fira Comerç Cambrils

Dissabte 02 i Diumenge 03 de Juliol va tenir lloc la ja tradicional FIRA COMERÇ CAMBRILS

Dissabte 02 i Diumenge 03 de Juliol va tenir lloc la ja tradicional FIRA COMERÇ CAMBRILS on els comerços associats a la Unió de Botiguers de Cambrils van poder promocionar, exposar i vendre els seus productes.  Van participar 25 expositors amb un total de 36 carpes ubicades al llarg del port de Cambrils. Des de les 10h del matí fins a les 23h es va generar una afluència continua que va concloure amb una gran satisfacció amb vendes per part dels comerços participants.

Des de la Unió de Botiguers de cambrils es fa una valoració molt positiva ja que s’han pogut superar les dades de vendes dels anys de mes afluència de 2018 i 2019, una petita empenta que mostra alguns somriures al final de la jornada tot i el cansament de les hores de feina.

Agraïm a tots els comerços expositors i a totes les persones que van venir a gaudir d’aquesta fira, la seva col·laboració i participació.

04 de juliol de 2022

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad