Conveni amb CEPSA

Facebook Gmail Twitter Like Hola a tots, per a facilitar l’obtenció de la targeta de descompte de l’estació CEPSA de la Cooperativa, s’ha habilitat un formulari en el que podreu introduir directament les dades i ells les rebran directament allí, per a fer-vos la targeta. D’aquesta manera s’agilitza tot. Els descomptes que s’obtenen amb la […]

Hola a tots,

per a facilitar l’obtenció de la targeta de descompte de l’estació CEPSA de la Cooperativa, s’ha habilitat un formulari en el que podreu introduir directament les dades i ells les rebran directament allí, per a fer-vos la targeta. D’aquesta manera s’agilitza tot.

Els descomptes que s’obtenen amb la targeta són de 7 cèntims d’estalvi per litre en productes normals, i de 9 cèntims per litre d’estalvi en els Premium, en l’estació de Cambrils, i 6 cèntims d’estalvi en la resta de gasolineres de la xarxa de CEPSA.


Hola a todos,

para facilitar la obtención de la tarjeta de descuento de la estación CEPSA de la Cooperativa se ha habilitado un formulario en el que podéis meter los datos directamente y los reciben directamente allí, para haceros la tarjeta. De esta forma se agiliza todo.

Los descuentos que se obtienen con la tarjeta son de 7 céntimos de ahorro por litro en productos normales y 9 céntimos por litro de ahorro en los Premium en la Estación de Cambrils y 6 céntimos de ahorro en el resto de la Red de CEPSA.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad