CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

REGALA CAMBRILS

La Unió de Botiguers ha iniciat la campanya “Regala Cambrils” amb la intenció de promocionar el comerç cambrilenc. Aquesta campanya consisteix en unes targetes regal que es poden adquirir en comerços associats a la UBC per un preu de 20 euros.

Si bé el cost de la targeta és de vint euros, la persona que la rep se’n pot gastar vint-i-cinc ja que la UBC, a traves dels comerços associats, n’hi afegeix cinc euros de regal.

Per saber a quines botigues pots anar a gastar les targetes, sols cal que ho miris amb el codi QR que hi ha adherit al fulletó explicatiu.

La targeta regal es pot acompanyar amb un missatge de felicitació descarregant la nova app de la UBC mitjançant el Play Store. Un cop descarregada l’app cal donar-se d’alta i, amb el codi que hi ha al tríptic adjunt amb la targeta, es pot gravar un vídeo d’uns 30 a 40 segons amb el missatge que es vol fer arribar. La persona que rep la targeta també s’ha de descarregar l’app per poder veure el missatge amb el mateix codi.

Aquesta campanya durarà tot l’any 2021. Es tracta d’una iniciativa per donar un impuls al comerç local. Cal remarcar que no té res a veure amb la campanya de “Bons Cambrils” que ha anunciat l’Ajuntament.

Pots compra la targeta en els següents establiments adherits a la Unió de Botiguers de Cambrils.

, El vestidor, Casa Serra, Retaills, Carnisseria Montse, Caprabo, Rostisseria Can Mas, Nou Confort Cambrils, Núria Moda Infantil, Centre Estètica Martha de Armas, Beatriz Rodrigues Estilistes, Calzados Luceño, Fusta, Joieria Eduar’s, Montdescans, Javi Torrente barbers, Secrets, Vesteix-te, Pein&Art, Teisa, Ceramicas Charrus, Reparaciones Calzados Esteban, Urban Style, Kokua, Llibreria Bellart, El Didal, Tissu Rosella, Mobles Segle XXI, Cinema La Rambla, Beatriz Moda Infantil, Electro T.S.C., Tendencias Japi, Joieria Mimi, Esport Carson, Foot on Mars Cambrils, Queen’s Marta Serrano, Ro Store, Roan Sabateries, Aima,