Actualització Obres Rambla Jaume I, Cambrils

El passat dijous dia 6 d’Octubre vàrem assistir, com ve sent habitual, a la reunió periòdica que ofereix l’Ajuntament de cambrils en vers a la evolució de les obres de la RAMBLA JAUME I.

El passat dijous dia 6 d’Octubre vàrem assistir, com ve sent habitual,  a la reunió periòdica que ofereix l’Ajuntament de cambrils en vers a la evolució de les obres de la RAMBLA JAUME I.

Des de UNIÓ DE BOTIGUERS CAMBRILS, donem veu a les vostres consultes i us transmetem de primera ma el resum de la reunió.

El regidor d’urbanisme Enric Daza,  va exposar que la evolució de les obres s’ha trobat amb tres imprevistos que han incrementat el cost de l’obra en quasi un milió d’euros, aquests imprevistos obliguen a un modificació del projecte inicial que ha estat aprovat per la comissió.

Malgrat tot, la línia de les obres prospera favorable i s’encara a la recta final per a intentar enllestir i obrir carrers de cara a la campanya de Nadal 2022.

Les noves voreres permetran que els vianants i establiments puguin gaudir d’una gran amplària que beneficiaran als comerços i restaurants establerts.

Encara, però, s’estan decidint el sentit de les vies per alleugerir la càrrega de vehicles que alguns carrers suporten i es valora la possibilitat de la unidireccionalitat de totes les vies, inclús en temporades concretes la peatonalització d’alguns trams.

Des de UNIÓ DE BOTIGUERS CAMBRILS, animem als nostres associats a compartir  amb nosaltres els dubtes que us puguin sorgir per a que els transmetem en les properes reunions previstes.

Podeu enviar les vostres consultes al nostre correu ubc@ubcambrils.com

Agraïm la vostra participació i  col·laboració.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad