Actualització Informació Obres Rambla Jaume I

Les obres de la Rambla Jaume I de Cambrils enfilen la recta final. L’Alcalde Oliver Klein, va iniciar la reunió exposant la bona trajectòria de les obres i fent apunt de com s’han anat superant tots els entrebancs que han sorgit durant tots aquests mesos. Va anunciar que es mantindrà el projecte inicial del que ja es denomina com a centre neuràlgic amb l’única variació d’eliminar tots els aparcaments, zona de carrega i descarrega i contenidors. S’habilitaran les zones de carrega i descarrega, al igual que els contenidors, en les vies transversals que encara no estan definides però s’estan estudiant les millors ubicacions.

El passat dijous dia 3 de Novembre vàrem assistir,  a la darrera  reunió  que oferirà l’Ajuntament de cambrils, sempre i quan no hi hagi res sobrevingut, en vers a l’evolució de les obres de la RAMBLA JAUME I.

Des de UNIÓ DE BOTIGUERS CAMBRILS, donem veu a les vostres consultes i us transmetem de primera ma el resum de la reunió.

L’Alcalde Oliver Klein, va iniciar la reunió exposant la bona trajectòria de les obres i fent apunt de com s’han anat superant tots els entrebancs que han sorgit durant tots aquests mesos. Va anunciar que es mantindrà el projecte inicial del que ja es denomina com a centre neuràlgic amb l’única variació d’eliminar tots els aparcaments, zona de carrega i descarrega i contenidors. S’habilitaran les zones de carrega i descarrega, al igual que els contenidors, en les vies transversals que encara no estan definides però s’estan estudiant les millors ubicacions.

El regidor d’urbanisme Enric Daza,  va exposar que l’evolució de les obres es favorable i que esperen, si no hi ha cap altre entrebanc més, poder tenir una part important acabada per a Nadal i la resta finalitzada per a desprès de les festes.

Actualment s’està decidint quin tipus de material s’utilitzarà per a pavimentar la via a mes de les llambordes i s’està valorant la possibilitat d’habilitar una zona d’aparcament dissuasiu gratuït a l’Avinguda Mestral per a compensar les 90 places que han estat eliminades.

Des de Mobilitat s’està preparant un pla d’actuació per a fer proves pilot, quan ho considerin oportú, durant el 2023, per a valorar l’afectació de la circulació d’un o dos sentits. Es valora també posar càmeres intimidatòries i senyalitzacions electròniques que podran facilitar aquesta tasca i ajudar a valorar el resultat definitiu.

Des de UNIÓ DE BOTIGUERS CAMBRILS, hem fet un seguiment periòdic durant el transcurs de les obres i volem agrair la participació de molts dels nostres associats al transmetre’ns les seves inquietuds, les quals hem traslladat al equip de govern per a la seva resolució.

Per a mes informació podeu enviar les vostres consultes al nostre correu ubc@ubcambrils.com

Agraïm la vostra participació i  col·laboració.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad