CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Sorteig de 5 targetes regal per valor de 25€

Subscriu-te a la nostra web i participa en el sorteig de 5 targetes regal per valor de 25€ cadascun, que podràs bescanviar en qualsevol de les botigues associades a la Unió de Botiguers de Cambrils.

El sorteig tindrà lloc els dies 12, 19 i 26 de desembre i 2 i 9 de gener de 2021, i se seleccionarà de manera aleatòria un guanyador entre totes les persones que s’hagin inscrit com a subscriptors de la web de la UBC des de l’inici i fins les 15h del mateix dissabte en que se celebri el sorteig.

Què vol dir subscriure’s a la web?

Doncs consisteix en que accedeixis al formulari de registre de la web i ens facilitis un correu electrònic i ens indiquis quin és el teu nom i el teu municipi de residència, i ens indiquis també si estàs o no interessat en rebre les nostres novetats a la teva bústia de correu. Hauràs de confirmar la teva subscripció a través de l’enllaç de confirmació que rebràs al teu correu (pot tardar uns minuts).

Qui pot participar?

Pot participar qualsevol usuari major de 18 anys i resident a l’estat espanyol que disposi d’un correu electrònic operatiu. Podrà bescanviar la targeta regal fins el 31 de març de 2021 en qualsevol dels establiments associats a la Unió de Botiguers de Cambrils per un import equivalent a 25€. En cap cas el premi podrà ser bescanviat pel seu valor en efectiu. Aquí pots consultar les bases legals del sorteig.

Comparteix:

Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en print

Altres activitats

Bons Cambrils

ELS BONS CAMBRILS S’ACTIVARAN DEL 3 AL 31 DE MAIG El 19 d’abril s’obrirà el període d’adhesió dels establiments, que s’hauran de registrar al web de la campanya

LLEGIR MÉS >

REGALA CAMBRILS

La Unió de Botiguers ha iniciat la campanya “Regala Cambrils” amb la intenció de promocionar el comerç cambrilenc. Aquesta campanya consisteix en unes targetes regal

LLEGIR MÉS >