CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Sorteig de 5 targetes regal per valor de 25€

Subscriu-te a la nostra web i participa en el sorteig de 5 targetes regal per valor de 25€ cadascun, que podràs bescanviar en qualsevol de les botigues associades a la Unió de Botiguers de Cambrils.

El sorteig tindrà lloc els dies 12, 19 i 26 de desembre i 2 i 9 de gener de 2021, i se seleccionarà de manera aleatòria un guanyador entre totes les persones que s’hagin inscrit com a subscriptors de la web de la UBC des de l’inici i fins les 15h del mateix dissabte en que se celebri el sorteig.

Què vol dir subscriure’s a la web?

Doncs consisteix en que accedeixis al formulari de registre de la web i ens facilitis un correu electrònic i ens indiquis quin és el teu nom i el teu municipi de residència, i ens indiquis també si estàs o no interessat en rebre les nostres novetats a la teva bústia de correu. Hauràs de confirmar la teva subscripció a través de l’enllaç de confirmació que rebràs al teu correu (pot tardar uns minuts).

Qui pot participar?

Pot participar qualsevol usuari major de 18 anys i resident a l’estat espanyol que disposi d’un correu electrònic operatiu. Podrà bescanviar la targeta regal fins el 31 de març de 2021 en qualsevol dels establiments associats a la Unió de Botiguers de Cambrils per un import equivalent a 25€. En cap cas el premi podrà ser bescanviat pel seu valor en efectiu. Aquí pots consultar les bases legals del sorteig.

Comparteix:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Altres activitats

REGALA CAMBRILS

La Unió de Botiguers ha iniciat la campanya “Regala Cambrils” amb la intenció de promocionar el comerç cambrilenc. Aquesta campanya consisteix en unes targetes regal

LLEGIR MÉS >