CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Fira últims preus

El proper mes de febrer, com ja es tradicional, la Unió de Botiguers celebrarà una nova edició de la Fira Últims Preus. Una edició que a dia d’avui i donada la situació que estem patint no saben si es podrà celebrar o no.

¿S’imagina passejar pel port de Cambrils i comprar-se un anell de marca per menys de 20 euros? O adquirir un bikini de plena tendència per poder lluir-lo els últims dies d’estiu? Aquestes possibilitats i moltes més són les que podrà trobar en la nova edició de la Fira Últims Preus que organitza la Unió de Botiguers al Passeig Marítim aquest cap de setmana.

Els establiments associats a l’entitat oferiran al públic assistent l’oportunitat de poder fer-se amb qualsevol article de roba o complement a un preu irresistible. Allí es podrà trobar des de roba de bany, vestits roba interior per home o dona, roba infantil sabates i articles de decoració per la llar  i un llarg etc.

Estigues atent a la pàgina web, Facebook i app i et direm els dies de celebració.

>> Anoteu-ho bé, el Febrer, al Port de Cambrils. (Dates pendents de confirmar)
>> Fira Últims Preus🧥👜👕👓
>>T’esperem?

Comparteix:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Deixa una ressenya

Altres activitats

Noves promocions

Com ja deus saber, aquesta pàgina acaba de començar. Torna’ns a visitar els propers dies i aniràs veient com van apareixent noves publicacions en aquesta

LLEGIR MÉS >

Mercat de Nadal

Aquest any, amb un format diferent degut a la situació del Covid-19, el tradicional mercat de Nadal es celebra del 4 al 8 de desembre.

LLEGIR MÉS >