CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Primera Mostra de Salut, estètica y bellesa

mostra salut

El Diumenge 10 d’Octubre es va celebrar a Cambrils, la primera edició de la Mostra de Salut, Bellesa i Estètica, organitzada per la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

La plaça Mossèn Batalla, va ser l’escenari on els establiments del sector, van instal·lar les seves carpes informatives. El centre Mèdic Pasquali&Associados, la Clínica Estètica Regeneric, Nutricionista Pereira, els centres d’estètica Martha de Armas i Sapphira Privé, y la cosmética natural de la ma de Kalmabio.

Els participants van incidir en lo necessari que es aquest tipus de mostra per als seus negocis. Que coincidís amb la celebració de la Fira del Vi, i a mes en un pont festiu, va augmentar l’afluència d’assistents. Varem poder veure molta gent rebent informació, participant a les demostracions estètiques i adquirint productes naturals de manera presencial.

Segons les paraules de Silvia Coll, com a dinamitzadora comercial de la UBC, el resultat va estar força satisfactori i s’espera una segona edició de la Mostra comptant amb mes participants.

Mentre tant, no oblidem que ens tenim que cuidar tot l’any i per sort, tenim a grans professionals molt a prop nostre

El domingo 10 de octubre se celebró en Cambrils, la primera edición de la Muestra de salud, belleza y estética, organizada por la Unió de Botiguers, con la colaboración del Ayuntamiento de Cambrils.

La plaza Mossèn Batalla, fue el escenario en el que los establecimientos del sector, montaron sus carpas informativas. El Centro Médico Pasquali&Associados, la Clínica Estética Regeneric, Nutricionista Pereira, los centros de estética Martha de Armas y Sapphira Privé, y la cosmética natural, de la mano de Kalmabio.

Los participantes incidían en lo necesario que es este tipo de muestra para sus negocios. Que coincidiera con la celebración de la Feria del Vino, y en medio de un puente festivo, aumentó la afluencia de asistentes. Pudimos ver a gente recibiendo información, participar en demostraciones estéticas y adquirir productos naturales de forma presencial.

En palabras de Silvia Coll, dinamizadora comercial de la UBC, el resultado ha sido satisfactorio y esperan una segunda edición de la Muestra que cuente con más participantes.

Mientras tanto, no olvidemos que debemos cuidarnos todo el año y por suerte, tenemos a grandes profesionales muy cerca.

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Leave a Comment

Altres notícies