CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

La Unió de Botiguers de Cambrils fa entrega de més de 150 joguines pels nens més necessitats de Cambrils

Joguines+Unió+Cambrils+ Botiguers

.

La Unió de Botiguers de Cambrils fa entrega de més de 150 joguines pels nens més necessitats de Cambrils
Aquest any tan especial, en què tots hem sentit de prop la incertesa i la desesperança, ens convida a pensar en les persones que ho estan passant pitjor. El Nadal, també en aquest any de Covid, és moment de solidaritat.
Des de l’associació de la Unió de Botiguers de Cambrils es va impulsar la campanya “Cap Nen Sense Joguina”. Una campanya per treure un somriure als més petits de la casa en uns moments difícils per tothom.
La idea va sorgir de les inquietuds expressades per alguns botiguers dins el grup de whatsapp que l’associació fa servir per posar-se en contacte amb els seus socis. La junta de l’associació va valorar molt positivament aquesta iniciativa, així que es va posar a treballar per poder-la tirar endavant. La idea era que les botigues associades aportessin una joguina per els nens i nenes més desfavorits del municipi i, així, portar una mica d’il•lusió als més petits de les cases. La associació es va posar en contacte amb Càritas i els va presentar el projecte que els va semblar una molt bona idea.
La campanya, que ha durat tan sols dues setmanes, ha tingut molt d’èxit. S’han recollit més de 150 joguines que dissabte a la tarda van ser lliurades a Càritas Cambrils per a què ho facin arribar als nens i nenes més desfavorits del municipi.
Els més petits de la casa podran gaudir de les joguines aportades pels botiguers de Cambrils i algun veí que s’ha sumat a la campanya. Entre les joguines hi ha: jocs de taula i manualitats, joguines d’activitat, d’imitació, nines, peluixos, vehicles, peces de construcció, etc.
Entre moltes altres iniciatives en aquesta època Nadalenca és habitual que en molts centres parroquials de diferents diòcesis s’organitzin, a través de Càritas, campanyes de recollida de joguines. Normalment aquestes iniciatives són a càrrec dels joves de les parròquies que actuen com a patges dels Reis Mags recollint les joguines que després es repartiran a les famílies necessitades de la zona, assistides per Càritas.
La Unió de botiguers de Cambrils ha fet entrega de les joguines a les voluntàries de les dos parròquies del Municipi: la Sra. Dolors Sabater de la parroquià Sant Pere, al port, i la Sra. Maria Antonia de la parròquia de Santa Maria de la vila.
Les botigues que han fet la seva aportació i han col•laborat en la recollida de joguines han estat: Òptica Alain Affelou, Angelets, Bambú Decoració, Beatriz Rodríguez Estilistes, Belen Loteries, Undercolor of Benetton, Calzados Luceño, Carnisseria Daniel Salines, Centre Estètica Martha de Armas, Circular.cat, Corseteria Nuria, Eduard’s Joiers, English Hangout Center, La Fleca del Port, Gárgola, Javi Torrente Barbers, Joieria Mimi, Perfumeria Fortuny, Rostisseria Can Mas, Sama, Tissu, Elena Joguines, Joguines Rialles

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Leave a Comment

Altres notícies

Cursos i tallers

Plan de Soporte al Comercio

La pandemia ha paralizado muchas vidas, y sin vida no hay economía. Intentamos retomarla, las cosas han cambiado, nuevos hábitos de consumo, otras necesidades, la

LLEGIR MÉS >