CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Guanyadors concurs d’aparadors nadalencs

Tissu

La Unió de Botiguers de Cambrils, conjuntament amb Cambrils Obert, ha celebrat aquest dissabte, 12 de desembre el XXXVIIè CONCURS NADALENC D’APARADORS entre els seus associats participants.

El jurat del concurs format per la Sra. Andrea Lacal Perez ( Directora de formació ) i el Sra. Manuel Migueles ( Tècnic en visual merchandising i aparadorista ) de KOMERCIUM ( Institut Superior de Comerç de Reus ), van atorgar els següents premis als establiments:

A la ORIGINALITAT: ANNA ABELLÀ FLORISTES
A la IL·LUMINACIÓ: ÒPTICA ART VISUAL
A l’AMBIENT NADALENC: TISSU
Al MÉS COMERCIAL: CARNISSERIA DANIEL SALINAS

 

Des de la Unió de Botiguers de Cambrils volem agrair la participació a tots els participants: CARLIN, EL VESTIDOR, FUSTA, ÒPTICA ART VISUAL, CENTRE D’ESTÈTICA M. DE ARMAS, ANNA ABELLÀ FLORISTES, TISSU, TENDÈNCIES JAPI, CARNISSERIA DANIEL SALINAS, MELE, BAMBU DECORACIÓ, PERRUQUERIA NOU ESTIL, ROSELLA MODES, ANGELETS i FARMACIA LA CONCORDIA.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Leave a Comment

Altres notícies

Activitats associació

Campanya de Cursos

Si tens un petit comerç, una petita empresa, ets autònom o tens un establiment de restauració a Cambrils. Nosaltres estem al teu costat. Junts som

LLEGIR MÉS >
Activitats associació

Infiltrados en la Fira

El último fin de semana de agosto nos infiltramos en la Fira de Rebaixes organizada por la Unió de Botiguers de Cambrils. En ocasiones, no

LLEGIR MÉS >