CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Jordi Pedrell, de Nautilus, premiat en la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona

JORDI PEDRELL I TOMÀS (1)

Cambrils acollia dissabte 26 d’octubre la 5 edició de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona, organitzada per la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT). Amb el lliurament de premis CECOSECT i RAFAEL TATAI.

La Unió de Botiguers de Cambrils, aquest any, va atorgar el premi per la seva Trajectòria Comercial a Jordi Pedrell Font. El reconeixement ha estat a la tasca empresarial, comercial i innovadora durant quasi 45 anys al cap davant del seu comerç NAUTILUS, així com la seva fidelitat durant 40 anys com a soci de la UBC

A l’acte hi van estar presents l’alcaldessa de Cambrils, Sra. Camí Mendoza, regidor de Promoció Econòmica Sr. Oliver Klein, i els regidors, Sr. Enric Daza i Sra. Marta Borras. També membres de la Generalitat, Cambra de Comerç de Valls i presidents i membres de les diferents associacions de comerciants de la comarca.

L’entrega va estar a càrrec del president de la Unió de Botiguers de Cambrils Sr. Tomàs Sierra.

L’esdeveniment va començar a les 9 del vespre i va consistir en una recepció, l’entrega dels diferents premis i un sopar.

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Leave a Comment

Altres notícies

Cursos i tallers

Plan de Soporte al Comercio

La pandemia ha paralizado muchas vidas, y sin vida no hay economía. Intentamos retomarla, las cosas han cambiado, nuevos hábitos de consumo, otras necesidades, la

LLEGIR MÉS >