CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

I Love Cambrils i la Setmana del Comerç

CARTELL

La UBC i CAMBRILS OBERT participarem amb “La Setmana del Comerç”, acció que va engegar l’any 2017 la Generalitat de Catalunya i que s’ha consolidat amb molt d’èxit. Aquest any es durà a terme la setmana del 25 al 31 de març.

 

Ens hem sumat a aquesta campanya per a engrescar a tot el públic de Cambrils i visitants a fer les compres amb el lema “COMPRA A CAMBRILS I VIU L’AVENTURA“.

Els vostres clients entraran a un sorteig de 3 premis:

  • 1r.- 1 lot de regals i dos entrades a Port Aventura
  • 2n. – 4 entrades a Port Aventura
  • 3r. – 4 entrades a Port Aventura

Es farà difusió dels establiments col·laboradors a Canal Reus TV i diferents mitjans de comunicació. També us lliurarem globus de la campanya i de “I LOVE CAMBRILS” per col·locar a l’aparador.

Com en altres sortejos el funcionament és el següent: tots els establiments associats a la UBC – Cambrils Obert podeu fer participar als vostres clients aprofitant el tiquet de compra o bé fent una còpia del mateix on hi consti el nom de la botiga i apuntant: el nom, cognoms i números de telèfon del client. Un cop complimentat el client, o vosaltres mateixos, podeu dipositar-los a les urnes que trobareu instal·lades a les oficines de la Revista Cambrils, al carrer Sant Plàcid de la Vila, i al Centre de Les Bases, al carrer Roger de Llúdria, a Port. El sorteig es realitzarà el dimarts dia 2 d’abril a les oficines de Revista Cambrils amb les butlletes que hagin estat dipositades fins el dilluns dia 1.

No seran vàlids els tiquets d’altres establiments no associats.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Leave a Comment

Altres notícies

Activitats associació

Cap nen sense joguina

La Unió de Botiguers de Cambrils engega la campanya “Cap nen sense joguina” en benefici de Càritas. Els comerços associats a l’entitat podran col·laborar en

LLEGIR MÉS >