CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

I Love Cambrils i la Setmana del Comerç

CARTELL

La UBC i CAMBRILS OBERT participarem amb “La Setmana del Comerç”, acció que va engegar l’any 2017 la Generalitat de Catalunya i que s’ha consolidat amb molt d’èxit. Aquest any es durà a terme la setmana del 25 al 31 de març.

 

Ens hem sumat a aquesta campanya per a engrescar a tot el públic de Cambrils i visitants a fer les compres amb el lema “COMPRA A CAMBRILS I VIU L’AVENTURA“.

Els vostres clients entraran a un sorteig de 3 premis:

  • 1r.- 1 lot de regals i dos entrades a Port Aventura
  • 2n. – 4 entrades a Port Aventura
  • 3r. – 4 entrades a Port Aventura

Es farà difusió dels establiments col·laboradors a Canal Reus TV i diferents mitjans de comunicació. També us lliurarem globus de la campanya i de “I LOVE CAMBRILS” per col·locar a l’aparador.

Com en altres sortejos el funcionament és el següent: tots els establiments associats a la UBC – Cambrils Obert podeu fer participar als vostres clients aprofitant el tiquet de compra o bé fent una còpia del mateix on hi consti el nom de la botiga i apuntant: el nom, cognoms i números de telèfon del client. Un cop complimentat el client, o vosaltres mateixos, podeu dipositar-los a les urnes que trobareu instal·lades a les oficines de la Revista Cambrils, al carrer Sant Plàcid de la Vila, i al Centre de Les Bases, al carrer Roger de Llúdria, a Port. El sorteig es realitzarà el dimarts dia 2 d’abril a les oficines de Revista Cambrils amb les butlletes que hagin estat dipositades fins el dilluns dia 1.

No seran vàlids els tiquets d’altres establiments no associats.

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Leave a Comment

Altres notícies

Cursos i tallers

Plan de Soporte al Comercio

La pandemia ha paralizado muchas vidas, y sin vida no hay economía. Intentamos retomarla, las cosas han cambiado, nuevos hábitos de consumo, otras necesidades, la

LLEGIR MÉS >