CatalàEnglishFrançaisDeutschEspañol

Conveni amb CEPSA

UBC-CEPSA-portada

Hola a tots,

per a facilitar l’obtenció de la targeta de descompte de l’estació CEPSA de la Cooperativa, s’ha habilitat un formulari en el que podreu introduir directament les dades i ells les rebran directament allí, per a fer-vos la targeta. D’aquesta manera s’agilitza tot.

Els descomptes que s’obtenen amb la targeta són de 7 cèntims d’estalvi per litre en productes normals, i de 9 cèntims per litre d’estalvi en els Premium, en l’estació de Cambrils, i 6 cèntims d’estalvi en la resta de gasolineres de la xarxa de CEPSA.


Hola a todos,

para facilitar la obtención de la tarjeta de descuento de la estación CEPSA de la Cooperativa se ha habilitado un formulario en el que podéis meter los datos directamente y los reciben directamente allí, para haceros la tarjeta. De esta forma se agiliza todo.

Los descuentos que se obtienen con la tarjeta son de 7 céntimos de ahorro por litro en productos normales y 9 céntimos por litro de ahorro en los Premium en la Estación de Cambrils y 6 céntimos de ahorro en el resto de la Red de CEPSA.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Leave a Comment

Altres notícies

Activitats associació

Cap nen sense joguina

La Unió de Botiguers de Cambrils engega la campanya “Cap nen sense joguina” en benefici de Càritas. Els comerços associats a l’entitat podran col·laborar en

LLEGIR MÉS >