Mostra de Comerç i Serveis

Dissabte 08 i Diumenge 09 d’Octubre, coincidint amb la fira del vi, va tenir lloc per primer cop la MOSTRA DE COMERÇ i SERVEIS

Dissabte 08 i Diumenge 09 d’Octubre, coincidint amb la fira del vi,  va tenir lloc per primer cop la MOSTRA DE COMERÇ i SERVEIS on els comerços associats a la Unió de Botiguers de Cambrils van poder promocionar, les novetats de temporada dels seus productes i les seves botigues.  La participació de 18 carpes que es van ubicar a la plaça Mossen Batalla de Cambrils des de les 10h del matí fins a les 21h va generar una afluència continua que va concloure amb satisfacció per  part dels comerços participants.

Aquesta Mostra de comerç pretén obrir una finestra promocional cap al comerç. Els expositors poden vendre i a l’hora oferir vals o targes descompte per a que les persones interessades puguin visitar-los als seus establiments per veure les novetats i gaudir allà dels descomptes oferts.

Des de la Unió de Botiguers de cambrils es fa una valoració positiva que obre una nova porta a futures mostres per promocionar els nostres comerços i empreses de serveis que tenen la seva seu a Cambrils.

Agraïm a tots els expositors i a totes les persones que van venir a gaudir d’aquesta Mostra, la seva col·laboració i participació.

Treballem per a Vosaltres.

Direcció 

Camí de les Tres Eres, 3, 1-1

43850 Cambrils

Telèfon

977 79 16 88

Email

ubc@ubcambrils.com

Segueix-nos

Utilitzem cookies per a poder-te oferir una millor experiència. Si cliques \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Acceptar\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", consenteixes l \\\\\\\'ús de totes les cookies en el site    Configurar i més informació
Privacidad